Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Big Mac-menu in Enschede ruim 5 euro duurder dan in Rotterdam, dit is waarom” video below:


Een Big Mac-menu smaakt overal hetzelfde en kost dus ook overal hetzelfde. Dat zou je denken, maar er zijn binnen Nederland grote prijsverschillen. Dat heeft de Volkskrant uitgezocht. Wie in Enschede of Hengelo woont, is het duurst uit voor het hamburgermenu.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#bigmac #mcdonalds #voeding

Volg het…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.