Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Grootste drone-aanval op Rusland sinds begin oorlog” video below:


Rusland is getroffen door de meest grootschalige drone-aanval tot nu toe. Op beelden is een enorme brand te zien op een militair vliegveld in Pskov, het westen van het land. Ook vijf andere regio’s zijn getroffen door aanvallen.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#rusland #oekraïne #oorlog

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.