Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Speciale schoenen redden Oekraïense mijnenruimers” video below:


Dagelijks lopen Oekraïense mijnenruimers veel risico: de mijnen liggen zelfs verstopt onder gesneuvelde Russische soldaten. Om het risico van de mijnruimers iets te beperken, worden speciale schoenen ingezet.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#landmijnen #oekraïne #schoenen

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.