Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Amerika in de greep van drugsepidemie – RTL NIEUWS” video below:


Het aantal mensen dat sterft in Amerika door een overdosis is een paar jaar tijd verdubbeld, naar meer dan 60.000 per jaar. De reden is het massale gebruik van fentanyl, een pijnstiller die het land in wordt gesmokkeld, vanuit Azië.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.