Newest video updates regardingjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “Na 25 jaar presenteert Gerrit Hiemstra z’n laatste weerbericht” video below:


In het NOS Journaal van 20.00 uur is NOS-weerman Gerrit Hiemstra vanavond voor het laatst te zien. Hiemstra werkte sinds 1998 bij de NOS. In deze video zie je Hiemstra door de jaren heen én zijn er afscheidswoorden van kijkers en collega’s.

#weerbericht #weer #nos..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.